27 de febrer del 2009

Goorin Bros. since 1895



Us anunciem que ja tenim a La casa de les Boines, les gorres i barrets de primavera de la marca Goorin. És una marca gairebé tan antiga com la nostre botiga i res millor per conèixer els seus articles que llegir l' explicació que en fan a la seva pàgina de MySpace i que us transcribim en aquest article.

Si la consulteu us recomanem que veieu el video, tota una declaració d'estil i personalitat. Potser és el complement que necessiteu per assistir al Festival de Jazz i ballar lindy.

"Des de 1895, quatre generacions de Goorins han avançat en l'art de la barreteria. En el creixement de l'empresa, principalment pel boca orella, la Goorins han mantingut la integritat artística dels seus productes i la puresa de les seves tècniques intactes per la decisió de no comercialitzar els seus productes en massa.

Durant més d'un segle, cada generació de Goorin Brothers ha triat atendre les persones que no estan influïdes per les tendències, inspirant-se en la tradició i l’autèntica qualitat atemporal. Perquè, a Goorin, sabem que l'estil no és una cosa que veus en una revista. És una cosa que fas pel teu compte.

Germans Goorin està portant de tornada el barret amb el vigor i la fi, apel·lant a una classe molt especial en la societat. El nou Royal Class, tal com Goorin ho veu, està integrat pels creatius, individus únics trobats en tots els àmbits de la vida que busquen el seu propi camí. Aquests pensadors originals que prosperen en una atmosfera d'inspiració volen un barret que els ajudarà a expressar el seu esperit distintiu. Utilitzeu un barret i Goorin pot explicar la seva història sense haver de dir una paraula ...

Igual que tu, potser, un barret Goorin està plena de contradiccions: És atemporal i oportú, i pioner en la terra. Arrelat en la tradició, però, trucant per al canvi.

Tú estàs definit per el barret que et poses."

Keaton Duckbill


Berlin